De 6 gewoonten van succesvolle gokkers

Casino Beautiful women

Als je serieus bent over je gokken, vraag je je misschien af wat iemand kan helpen een betere gokker te worden. Hier zijn onze top 7 tips die anderen hebben geholpen succesvollere gokkers te worden en die u misschien kunnen helpen hetzelfde te doen.

1.Ze doen hun onderzoek

Het is een bekend feit dat kennis en onderwijs individuen in staat stellen om meer succes in hun carrière te bereiken, zoals wordt benadrukt door de studie, “Hoe benvloedt onderwijs professioneel succes?” van de Universiteit van Birmingham. Deze studie concludeert dat “het bewijs dat onderwijs van invloed is op professioneel succes wordt geleverd door een schat aan werkgelegenheidsgegevens waaruit blijkt dat het verdienpotentieel hoger is, de carrièremogelijkheden ruimer zijn en de loopbaan sneller vordert.”

Als gokker kan dit betekenen dat je alle ins en outs van je favoriete spel leert, onderzoekt welke spellen de beste rendementen hebben of tijd investeert in het leren van gokstrategieën die je winkansen op de lange termijn kunnen verbeteren. Als u bijvoorbeeld online roulette speelt en op zoek bent naar manieren om uw winkansen te verbeteren, kunt u proberen een roulette-strategie te volgen of zelfs proberen over te schakelen op iets waarbij u een grotere mate van controle kunt uitoefenen.

2. Ze houden hun fysieke en mentale gezondheid in de gaten

We hebben allemaal onze goede en slechte dagen, maar als je serieus bent over iets, of het nu werk, sport, of het beheersen van je favoriete gokspel is, moet je ervoor zorgen dat je fysieke en mentale welzijn in tip-top vorm is. Als je moe bent, weinig tot niet beweegt, of ziek bent, zal je fysieke toestand waarschijnlijk een negatieve invloed hebben op de keuzes die je maakt. Mensen die angstig, gestrest of van streek zijn, kunnen ook hun concentratie verliezen, slechte interacties of relaties hebben met de mensen om hen heen, en zijn meer geneigd om “op tilt te slaan” (slechte beslissingen nemen).

Dus als je op de top van je spel wilt zijn, is het belangrijk dat je ook voor jezelf zorgt, zowel lichamelijk als geestelijk, of je loopt het risico onnodig te verliezen.

3. Ze weten wanneer ze het zich kunnen veroorloven om berekende risico’s te nemen

Voor de meeste mensen is er geen succes zonder risico’s – of dit nu betekent dat je iemand uit vraagt op wie je verliefd bent en de mogelijkheid van afwijzing onder ogen ziet, dat je je baan opzegt om te proberen je eigen bedrijf te runnen, of dat je weet wanneer je moet verhogen in een spelletje poker, de mogelijkheid van beloning komt altijd met het risico van mislukking.

Maar dat betekent niet dat je blindelings risicovolle beslissingen moet nemen. Het artikel “How to Take Risks That Win (Almost) Every Time” van Entrepeneur.com deelt drie belangrijke manieren waarop u kunt helpen de kans op mislukking te verminderen wanneer u een risico neemt:

  • Informatie is je vriend.
  • Beoordeel het risico zorgvuldig.
  • Leer van mislukkingen.

Door het toepassen van deze strategie om uw gokken beslissingen, zelfs als je af en toe verliest het geld dat je inzet, zul je altijd weglopen hebben geleerd van de ervaring, zodat u een betere beslissing de volgende keer te maken.

4. Ze zijn geduldig

Een gokker weet dat het geluk niet altijd aan jouw kant staat. Verliezen en winsten kunnen zich op elk moment voordoen, zelfs als je goed voorbereid bent, en kunnen in golven komen, wat tot frustratie kan leiden. Deze frustratie kan resulteren in slechte beslissingen, zoals overhaast handelen terwijl je het rustiger aan zou moeten doen, en zoals het citaat hierboven benadrukt, “een heel leven ruïneren”.

Door geduldig te zijn, laat je ook duidelijk zien dat je de willekeurige aard van gokken begrijpt en dat het geen zin heeft om gefrustreerd te raken over resultaten die je misschien niet leuk vindt. Dit, op zijn beurt, zal het gokken een veel aangenamere en plezierigere ervaring maken. Het helpt u ook erkennen dat zelfs als je hebt ervaren op korte termijn verliezen, is er nog steeds het potentieel voor de lange termijn winsten.

5. Ze hebben realistische verwachtingen

Alle gokkers hebben gehoord van de uitdrukking “het huis wint altijd”, en terwijl het kan waar zijn tot op zekere hoogte, de realiteit is dat individuen soms het geluk aan hun kant hebben. Als dat niet zo was, en het huis altijd zou winnen, zou niemand spelen. Hoewel de meeste gokkers weten dat ze een kans hebben om te winnen, temperen ze de verwachtingen daaromheen om teleurstelling en het nemen van onnodige financiële risico’s te voorkomen. Wanneer een ervaren gokker bijvoorbeeld op online gokkasten speelt, weet hij dat het een puur kansspel is en dat het lot zal beslissen of hij wint of verliest.

6. Ze weten wanneer ze moeten stoppen

De mensen die de beste tijd en het meeste succes hebben met gokken, op de lange termijn, weten wanneer ze moeten stoppen, wat allemaal begint met het stellen van grenzen of limieten aan je spel. Maar beseffen wanneer je moet stoppen met gokken en het ook daadwerkelijk doen zijn twee totaal verschillende dingen. U kunt uw kansen vergroten om u aan uw zelf opgelegde regels te houden door ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent. Bijvoorbeeld door goed uitgerust te zijn, een goed dieet te volgen en anderen in uw omgeving te laten weten dat u misschien hulp nodig heeft of een vriendelijke herinnering wanneer u moet stoppen als het iets is waar u moeite mee heeft.